Halászléfőzésből dobogós

Először nevezett, és rögtön harmadik helyezést ért el a ráckevei 45. Országos Halfőző Versenyen az Érd és Környéke Horgászegyesület csapata.

A nyár utolsó szombatján Ráckevén rendezett verseny - amelyre először nevezett a horgászegyesület - célja a halételek, illetve a halgazdálkodás népszerűsítése volt. Az érdiek egy ötfős csapattal indultak (Hócza Rita, Frankl Gábor, Paulovics József, Berényi Dominik, Berényi Andrásné), de jöttek kollégák, barátok is.

Mint Berényi Andrásné elnöktől megtudtuk, nagy izgalommal láttak neki Dominik vezetésével a Dunai jellegű halászlé elkészítésének. Jó hangulatban, vidáman folyt a munka, és időre el is készült az ízletes ebéd, amely villámgyorsan el is fogyott.

A zsűrinek tálcán felszolgált étel végül a dobogós III. helyezést érte el.